28 Ağustos 2013 Çarşamba

durum raporu

Pazartesi günü değişti kemoterapi ilacı. Nöbetten önce kullandığımız ilacın yetersiz olduğuna karar verdi doktorlar. Yeni ilaç daha ağır ve doğal olarak yan etkileri daha fazla. Bu gece saatlerdir ateşi 40 dereceye yakın seyrediyor. Büyük ihtimalle bir enfeksiyon kaptı. Yoğun bakıma gitme ihtimali bile vardı. Durumun ciddiyetini anlamanız açısından yazıyorum bunları.

Oluk oluk insan geldi hastaneye, adamda öyle bir çevre varmış ki bu macerayla tecrübe etmiş olduk. Emir de hiçbir şeyi yokmuş gibi herkesle görüştü, öpüştü, sarıldı. Ama bu saatten sonra bunu değiştirmek zorundayız.

Emir'i biraz olsun seven herkesten rica ediyorum, bi süre ziyarete gelme olayını tamamen bırakmalıyız. Bağışıklık sistemi yeterince güçlü değil, hepimiz bir tehdit sayılırız şu an onun bünyesi için. Bu konuda hepinizden destek rica ediyorum. İnternet üzerinden ulaşmanız çok daha faydalı olur bizim için. 

Biliyorsunuz bir buçuk seneden daha uzun bir süredir çok büyük bir savaşın içindeyiz ve kaybetmeye hiç niyetimiz yok. (kaybettik)

Bu süreçte yanımızda olan veya olmaya çalışan herkese çok teşekkürler.

Hoşçakalın


Rahatlatma editi: Ateşini 38 derecenin altına düşürebildik sonunda.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder